Kynologenclub Geleen en Omstreken
trainingslocatie:   Limbricht,   Michiels van Kessenichstraat 75  (Bij Manege Klipper)

Workshop hondenmassage


Deze workshop zit vol!

Op zondag 17 maart worden er twee workshops hondenmassage georganiseerd bij KC Geleen.

Tijdens deze workshop maak je kennis met de basis van honden(sport)massage. Sportmassage is toe te passen bij honden van elke leeftijd. Dit zijn zowel puppies en jonge honden als oude en stramme honden, maar ook honden die moeten herstellen na blessure of operatie. Bij honden die sporten is het vooral belangrijk dat de spieren van de hond al lekker warm en los zijn voordat de hond aan de wedstrijd begint. Maar ook na de wedstrijd, dit om spierpijn te voorkomen of te verminderen en ter controle natuurlijk.

Massage kan pijn verlichten, ontspanning geven aan spieren, bloedsomloop verbeteren, genezingsproces versnellen, zorgen voor een betere spieropbouw enz. enz.


De workshop wordt gegeven door Sylvia Gerards. Sylvia is het gelukkig baasje van Juulie (Podenco kruising) en Djeckie (Friese Stabij x Border Collie). Sylvia is in 2014 begonnen met de opleiding sportmassage voor honden (gevolgd bij Sandra Vinken Dierentherapie) omdat Djeckie aan de heupen werd geopereerd en Sylvia zich afvroeg hoe dat dan zou gaan met revalideren. Twee jaar later had Sylvia alle modules en examens afgerond en ging ze aan de slag als gediplomeerd honden(sport)masseur.

Schrijf je in voor deze workshop en ervaar wat sportmassage met je hond doet.
LIFE is great, MASSAGE makes it better!

Deze workshop bestaat uit een theoretisch gedeelte en een praktisch gedeelte. Neem voor het praktische gedeelte een deken o.i.d. mee en je hond natuurlijk!

Kosten: €32,50 (leden van KC Geleen krijgen €5 korting en betalen slechts €27,50). Deze prijs is inclusief een consumptie.

Het maximale aantal personen dat per groep kan deelnemen is 6. VOL = VOL.
Er zijn 2 groepen:
Groep 1 begint om 10.00 uur en de workshop duurt dan tot ongeveer 12.00 uur
Groep 2 begint om 13.00 uur en de workshop duurt dan tot ongeveer 15.00 uur.

Inschrijven:

Beide groepen zitten vol!
Wil je een seintje krijgen als er een plek vrij komt? Stuur dan een mail naar secretariaat@kcgeleen.nl dan zetten we je op de wachtlijst.