Kynologenclub Geleen en Omstreken
trainingslocatie:   Limbricht,   Michiels van Kessenichstraat 75  (Bij Manege Klipper)

Workshop Dogfrisbee

Op zaterdag 28 september wordt er een workshop dogfrisbee georganiseerd bij KC Geleen. De workshop zal plaatsvinden van 9.00-17.00 uur

Wil jij meer leren over dogfrisbee? En daarna met je hond aan de slag? Meld je dan aan voor deze workshop!

Deze workshop bestaat voor tweederde uit gooitraining. Hierbij krijg je uitleg over dogfrisbee, worpen en techniek, want als je met je eigen hond aan de slag gaat is het natuurlijk belangrijk dat dit veilig gebeurt. Eenderde van de workshop bestaat dan ook uit het frisbeeën met je eigen hond. Vergeet daarom niet wat lekkere snoepjes voor je hond mee te nemen! Ook moet je hond dan een halsband dragen, geen tuigje.

De workshop wordt gegeven door Rouche de Vries van Amazing Frisbee Dogs.

Deze dogfrisbee workshop is in principe geschikt voor iedereen, mits het verantwoordelijk wordt uitgevoerd. Houd er rekening mee dat het voor Teckels (i.v.m. de lange rug) niet ideaal is, en dat er bij honden met een korte snuit rekening gehouden moet worden met de ademhaling.

Kosten: €55 (leden van KC Geleen krijgen €5 korting en betalen slechts €50). Deze prijs is inclusief een kop koffie of thee én een geschikte hondenfrisbee.

Er is de mogelijkheid om ter plekke drank en lunch te bestellen in de kantine. Als je zelf lunch of drank meeneemt mag deze alleen genuttigd worden op het lesveld (niet in de kantine of op het terras).

De workshop gaat alleen door bij een minimum aantal van 5 personen. Het maximale aantal personen dat kan deelnemen is 10. VOL = VOL.

Inschrijfformulier

    Ben je lid van KC Geleen?
    JaNee


    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]