Kynologenclub Geleen en Omstreken
trainingslocatie:   Limbricht,   Michiels van Kessenichstraat 75  (Bij Manege Klipper)

Workshop Balans en Coördinatie

Op zaterdag 22 augustus 2020 wordt er een workshop balans & coördinatie georganiseerd bij KC Geleen. De workshop zal plaatsvinden van 8.30-12.00 uur.

Wil jij beter leren samenwerken met je hond? Wil je dat je hond meer zelfvertrouwen krijgt? En dat je hond leert zich bewust te worden van zijn lichaam? Meld je dan aan voor deze workshop!

Deze workshop wordt gegeven door Puck van der Marel. Puck is sportmasseur en heeft jarenlange ervaring met het geven van instructie aan (top)sporters. Daarbij rijdt ze al jaren paard, geeft ze trainingen aan ruiters en als hondenliefhebber geeft ze wekelijks les in dogfrisbee en balans en coördinatie. Deze workshop wordt op maat gegeven en is daardoor voor iedereen geschikt.

Deze workshop bestaat uit een mix van trucjes, balans- en coördinatieoefeningen. Door deze oefeningen leert je hond bewuster met het lijf om te gaan. Deze workshop is daarom zeer geschikt voor (sport)honden die aan bijvoorbeeld flyball of agility doen, want elke (sport)hond heeft als basis een goede coördinatie en bewustwording van het lijf nodig om prestaties te verrichten. Maar ook voor oudere honden zijn deze oefeningen goed te doen. De oefeningen zorgen voor een betere stabiliteit waardoor je hiermee het proces van veroudering kunt ondersteunen. Daarnaast is het ook ontzettend leuk om eens op een andere manier met je hond samen te werken.

De workshop werd vorig jaar ook al eens gegeven bij KC Geleen en is geschikt voor zowel deelnemers van de vorige workshop als nieuwe deelnemers.

Kosten: €40 (leden van KC Geleen krijgen €5 korting en betalen slechts €35). Deze prijs is inclusief een consumptie.

De workshop gaat alleen door bij een minimum aantal van 5 personen. Het maximale aantal personen dat kan deelnemen is 10. VOL = VOL.

Inschrijfformulier:

    Ben je lid van KC Geleen?
    JaNee


    JaNee


    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]