Kynologenclub Geleen en Omstreken
trainingslocatie:   Limbricht,   Michiels van Kessenichstraat 75  (Bij Manege Klipper)

Gezamenlijke Clubmatch 2018

Gezamenlijke Clubmatch
Een uniek samenwerkingsverband
van drie kynologenverenigingen in Zuid-Limburg

Ook in 2018 was er weer een gezamenlijke clubmatch

Drie Zuid-Limburgse kynologenverenigingen sloegen de handen in elkaar en organiseerden op zondag 13 mei 2018 samen een gezamenlijke clubmatch.  Op die dag werden honden met stamboom door officiële keurmeesters van de Raad van Beheer beoordeeld op hun schoonheid in een ongedwongen en prettige sfeer.

De kynologische verenigingen  KC Geleen e.o. , K.V.V.O. en KC Limburg, die samen een groot deel van Zuid-Limburg tot hun werkgebied rekenen, hoopten daarmee een groot aantal deelnemers aan te trekken. Vooral degenen die niet eerder deelnamen aan een hondenshow of clubmatch, wilden we graag die dag met hun hond verwelkomen.

De clubmatch vond plaats op het terrein van KC Geleen te Limbricht en ligt centraal in Limburg. Ook eigenaren van een rasloze hond waren die dag van harte welkom en konden hun hond laten keuren door een keurmeester en ontvingen tevens een keuringsrapport.

Alle keuringen tijdens deze clubmatch werden verricht door Limburgse keurmeesters. Wij waren zeer verheugd met de toezeggingen van de volgende keurmeesters: John Wauben, Paul Sanders en Wiel Hochstenbach.

Uiteraard ontbrak een prachtige prijzentafel deze dag niet.

Meer informatie over de Gezamenlijke Clubmatch vindt u op de gezamenlijke website van Clubmatch Zuid-Limburg

Wij hopen u op 13 mei 2018 te mogen verwelkomen.