Kynologenclub Geleen en Omstreken
trainingslocatie:   Limbricht,   Michiels van Kessenichstraat 75  (Bij Manege Klipper)

Algemene voorwaarden

Prijzen:
Alle prijzen zijn weergegeven in euro. Voor de meest actuele prijsinformatie kunt u de website raadplegen.

Betalen
Betalen kan via bankoverschrijving, iDeal of MisterCash.
Kiest u voor bankoverschrijving dan vindt u alle betaalgegevens in de bevestigingsemail. Kiest u voor iDeal of MisterCash dan wordt u tijdens het bestelproces vanzelf doorgestuurd naar een beveiligde betaalomgeving.
Betaling dient te gebeuren binnen 14 dagen en vóór aanvang van de cursus. Gebeurt dit niet dan wordt de bestelling geannuleerd.

Cursussen
Cursisten trainen te allen tijde voor eigen risico bij de hondenschool. Binnen onze club is het Huishoudelijk Reglement van toepassing.

Herroepingsrecht
Cursisten hebben bij een aankoop het recht om deze aankoop zonder opgave van reden te beëindigen binnen 14 kalenderdagen nadat de bestelling is geplaatst. Dit dient uiterlijk 14 dagen vóór aanvang van de cursus te gebeuren.

Garantie
KC Geleen staat er voor in dat de diensten voldoen aan de overeenkomst en de op de datum van de totstandkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften.

Privacy
Bij het plaatsen van een bestelling word je automatisch geabonneerd op onze nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken. Lees hier onze volledig privacy policy.

Identiteit van de ondernemer
Kynologenclub Geleen en Omstreken
Postadres: Avondsterstraat 3, 6133 VL Sittard
Te bereiken via email: secretariaat@kcgeleen.nl

KvK-nummer: 40186176
BTW-nummer: n.v.t.

Prijswijzigingen voorbehouden.