Kynologenclub Geleen en Omstreken
trainingslocatie:   Limbricht,   Michiels van Kessenichstraat 75  (Bij Manege Klipper)

Agility workshop door Peter Spoorenberg

* * * Deze workshop is vol * * *

Op zondag 18 oktober 2020 komt Peter Spoorenberg een workshop verzorgen bij KC Geleen.

Peter is agilitytrainer en handler en loopt al sinds de jaren ’90 mee. Peter blijft zich ontwikkelen door regelmatig te trainen en informatie te vergaren bij tophandlers en trainers uit binnen- en buitenland. Als handler neemt hij regelmatig deel aan grote toernooien en loopt hij regelmatig indoorwedstrijden in Duitsland. Hij is in 2017 Nederlands Kampioen Agility geworden en heeft zich drie keer geplaatst voor de FCI wereldkampioenschappen.

In deze workshop worden nieuwe technieken functioneel toegepast en is de eenvoud van handling hierbij belangrijk. De nadruk ligt op een goede bochten techniek en het vinden van de juiste lijnen, iets wat per hond duidelijk kan verschillen. Het doel is iedereen maximaal tot zijn recht te laten komen, ook als dit betekent dat je uit je comfortzone moet komen.

De honden die meedoen dienen alle toestellen te beheersen. Tijdens deze workshop zal er geen aandacht worden besteed aan het aanleren van toestellen maar ligt de focus volledig op de handlingmethode.

De workshop is verdeeld over 2 groepen van maximaal 5 honden. VOL = VOL. Iedere groep heeft les in de ochtend en de middag, met tussendoor een ruime pauze om de honden te laten rusten.
Groep 1: les van 9.00 uur tot 10.30 uur en van 13.00 uur tot 14.30 uur.
Groep 2: les van 10.45 uur tot 12.15 uur en van 14.45 uur tot 16.15 uur.

Kosten: €65 (leden van KC Geleen krijgen €5 korting en betalen slechts €60). Dit is inclusief één consumptie.

Inschrijven:

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]