Agility Workshop door Bianca Sanstra

Agility Workshop door Bianca Sanstra
26 nov 2019

*** Deze workshop is geannuleerd ***

Op zaterdag 3 oktober komt OMD coach Bianca Sanstra een workshop verzorgen bij KC Geleen.

Bianca is sinds 2002 actief in agility en al een aantal jaren bezig met de OneMind Dogs handlingstechniek en volgt de opleiding tot OneMind Dogs coach in Finland. OneMind Dogs techniek is gebaseerd op lichaamstaal, ontwikkeld vanuit het perspectief van de hond waardoor de handling voor de hond natuurlijk is. Het doel is om het wederzijds begrip tussen een handler en de hond te vergroten. Het leren begrijpen van de hond, dat het voelt alsof er twee zielen één gedachte zijn. Zo kunnen we immers de beste vriend van onze hond worden.

In deze workshop wordt gewerkt aan deze natuurlijke manier van handlen waarbij lichaamstaal en de drie C’s (connect, commit, cue) centraal staan. De honden die meedoen dienen alle toestellen te beheersen. Tijdens deze workshop zal er geen aandacht worden besteed aan het aanleren van toestellen maar ligt de focus volledig op de innovatieve handlingmethode van OneMind Dogs.

De workshop is verdeeld over 2 groepen van maximaal 6 honden. VOL = VOL. De eerste groep heeft les van 9.30-12.30 uur en de tweede groep van 13.00-16.00 uur.

Kosten: €75 (leden van KC Geleen krijgen €5 korting en betalen slechts €70).

Inschrijven:

Ben je lid van KC Geleen?
JaNee


JaNee

Share

Avatar
Anne