Workshop Balans en Coördinatie

Workshop Balans en Coördinatie
11 mrt 2019

*** Let op: Deze workshop is vol. Inschrijven is niet meer mogelijk ***
Wil je toch graag aan zo’n workshop meedoen? Maak je interesse kenbaar via secretariaat@kcgeleen.nl Bij voldoende belangstelling wordt er misschien een 2e workshop georganiseerd (datum nader te bepalen).

Op zondag 28 juli wordt er een workshop balans & coördinatie georganiseerd bij KC Geleen. De workshop zal plaatsvinden van 13.00-16.30 uur.

Wil jij beter leren samenwerken met je hond? Wil je dat je hond meer zelfvertrouwen krijgt? En dat je hond leert zich bewust te worden van zijn lichaam? Meld je dan aan voor deze workshop!

Deze workshop wordt gegeven door Puck van der Marel. Puck is sportmasseur en heeft jarenlange ervaring met het geven van instructie aan (top)sporters. Daarbij rijdt ze al jaren paard, geeft ze trainingen aan ruiters en als hondenliefhebber geeft ze wekelijks les in dogfrisbee en balans en coördinatie.

Deze workshop bestaat uit een mix van balans- en coördinatieoefeningen. Door deze oefeningen leert je hond bewuster met het lijf om te gaan. Deze workshop is daarom zeer geschikt voor (sport)honden die aan bijvoorbeeld flyball of agility doen, want elke (sport)hond heeft als basis een goede coördinatie en bewustwording van het lijf nodig om prestaties te verrichten. Maar ook voor oudere honden zijn deze oefeningen goed te doen. De oefeningen zorgen voor een betere stabiliteit waardoor je hiermee het proces van veroudering kunt ondersteunen. Daarnaast is het ook ontzettend leuk om eens op een andere manier met je hond samen te werken.

De workshop wordt op maat gegeven en is daardoor voor iedereen geschikt.

Kosten: €35 (leden van KC Geleen krijgen €5 korting en betalen slechts €30). Deze prijs is inclusief een consumptie.

De workshop gaat alleen door bij een minimum aantal van 5 personen. Het maximale aantal personen dat kan deelnemen is 10. VOL = VOL.

Inschrijfformulier:

Ben je lid van KC Geleen?
JaNee

Share

Avatar
Anne